пʼятниця, 27 червня 2008 20:25

"Єдиний Центр" не буде об"єднуватися з іншими партіями

Партія "Єдиний Центр" ніколи не приймала жодних рішень про об"єднання з будь-якими політичними силами, заявив народний депутат України, голова "Єдиного Центру" Ігор Кріль.

Як повідомили у прес-службі партії, при цьому він наголосив, що очолювана ним політична сила "ні з ким не об"єднувалася, не об"єднується і не буде об"єднуватися".

"Єдиний Центр" консолідує не партії, а патріотичних, сильних людей, що прагнуть змінити життя в Україні на краще", – зазначив він.

За словами Кріля, у процесі формування "Єдиного Центру" серед його нових учасників не ведеться мова про жодні квоти – ні щодо можливості отримати керівну посаду в партійних органах, ні щодо обговорення можливості участі у виборчих списках.

"Ми ініціювали новий політичний процес для того, щоб створити певний майданчик, точку опори для активних людей, які відчувають відповідальність за майбутнє країни", – підкреслив Кріля.

Депутат відзначив, що процес розбудови партії проходить успішно. "Сьогодні кожний громадянин України має можливість вступити до "Єдиного Центру", у тому числі і представники інших політичних сил", – зауважив він.

За інформацією голови партії, у "Єдиному Центрі" є колишні представники Блоку Юлії Тимошенко ("Батьківщина", ПРП), блоку НУ-НС ("Наша Україна", УНП, Народний Рух України, "Пора"), а також Народної партії, Партії регіонів, Соціально-християнської партії, Народно-демократичної партії, Демократичної партії, Партії промисловців та підприємців України, Комуністичної партії України.

Нагадаємо, в Комітеті виборців України вважають, що на виборах президент України Віктор Ющенко зможе опертися на "Єдиний центр" та "нових друзів". В таких умовах, вважають в КВУ, пропрезидентський блок конкуруватиме з ПР та БЮТ "на рівних", повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний Центр" не буде об"єднуватися з іншими партіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі