вівторок, 05 серпня 2008 16:58

"ЄЦ не вистачає ідеї та харизматичних осіб"

Для того щоб на політичній карті країни виникла справжня політична сила, потрібна ідея і харизматичний лідер партії.

Таку думку висловила народний депутат від НУ-НС Лілія Григорович.

За її словами, серйозність партійного будівництва вимагає багатьох чинників. "Щоб справжня політична сила виникла на карті країни, потрібна ідеологія партії, а також харизматичний лідер. Якщо ви все це побачите в "Єдиному Центрі", то я буду цьому тільки аплодувати", – відзначила Григорович.

Вона також підкреслила, що в Україні є два політичних мегапроекти, один з яких зроблений під особу, а інший – під ситуацію. "Той, що під особу, – це БЮТ Юлії Тимошенко, а той, що під ситуацію, – це Партія регіонів", – сказала вона, додавши, що "в БЮТ немає ідеології, а якщо у Партії регіонів забрати тему НАТО і російської мови, то Партії регіонів буде нічого робити".

Вона також нагадала, що почесним головою "Нашої України" є Віктор Ющенко. "Якщо "Єдиний Центр" позиціонує себе як пропрезидентська партія, то у "Нашої України" місія набагато серйозніша – вона захищає ту Україну, за яку бореться Президент", – сказала Григорович.

"Я бажаю, щоб у "Єдиного Центру" була справжня ідея і харизматичні особи", – резюмувала григорович, повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «"ЄЦ не вистачає ідеї та харизматичних осіб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі