середа, 11 червня 2008 09:27

"Дострокові вибори повинні пройти за іншими правилами гри"

"Дострокові вибори повинні пройти за іншими правилами гри"
Народний депутат Микола Томенко (фракція БЮТ) називає достатньо високими шанси проведення позачергових парламентських виборів.

"Я вважаю, що реальність проведення дострокової парламентської кампанії достатньо велика", - сказав він в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна".

При цьому депутат підкреслив, що якщо і проводити позачергові парламентські вибори, то не раніше весни 2009 року.

Томенко відзначив, що у разі проведення позачергових парламентських виборів, необхідно змінити виборче законодавство, а також внести зміни в Конституцію, в яких передбачити розділення повноважень інститутів влади.

"Передумовою дострокової виборчої кампанії повинні бути зміна правил гри під час виборів і зміна повноважень інститутів влади через внесення змін до Конституції, щоб ми не повернулися знов до того, що секретаріат (президента) дебатує з урядом", - сказав Томенко.

Кажучи про вірогідність проведення позачергових парламентських виборів, депутат підкреслив: "Без них можна і обійтися", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Дострокові вибори повинні пройти за іншими правилами гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі