вівторок, 25 березня 2008 12:20

"Дострокові парламентські вибори - неминучі"

"Дострокові парламентські вибори - неминучі"
На думку політолога Дмитра Видріна, нинішнє блокування трибуни - це прояв безвиході, що панує в парламенті. Це тривала агонія перед достроковими парламентськими виборами, які неминучі.

Таку думку пан Видрін висловив в коментарі "Дню".

"Парламент сьогодні - це напівживий організм. Ясно, що він не запрацює на повну силу ніколи. Те, що відбувається, - це тривала агонія перед достроковими парламентськими виборами. Думаю, вони неминучі, - каже експерт. - В нинішній конфігурації Рада не здатна бути діючим законодавчим органом. Імітувати роботу вона може. Уявіть, якби Монетний двір імітував друкування валюти! Працювали б верстати, заправлявся папір, а купюри не виходили. До чого б це призвело? До кризи. Те ж саме в Раді: шумлять кондиціонери, працює буфет, товчуться люди, а на виході - нуль. Практично нуль".

"Те, що зробила Рада, - це мізер в порівнянні з тим, що вона повинна робити в звичайному, нормальному функціонуючому режимі, - підсумував він. - Тому майбутнього я у цієї Ради не бачу".

Зараз ви читаєте новину «"Дострокові парламентські вибори - неминучі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі