понеділок, 24 березня 2008 13:41

"Добкін ставить на сильнішого гравця - Балогу, чим на Януковича"

Мер Харкова Михайло Добкін все більше орієнтується на главу секретаріата президента України Віктора Балогу, чим на лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це журналістам заявив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Останні апеляції Добкіна до Балоги і Віктора Ющенка свідчать про те, що харківський мер все активніше шукає захисту і підтримки в секретаріаті Президента. При цьому, публічна підтримка Добкіна Януковічем потрібна більше лідерові Партії регіонів, чим харківському мерові. Добкін намагається ставити на сильнішого гравця, яким на сьогоднішній момент вважає Балогу", - відзначив Голобуцьий.

Він також підкреслив, що подібна поведінка Добкіна є логічною у зв"язку із зниженням електоральних показників Партії регіонів на сході країни.

"На недавніх дострокових виборах мерів у деяких містах східної України від Партії регіонів не переміг майже жоден кандидат. Це розвінчує міф про всесильність Партії регіонів на сході, і Добкін чудово це розуміє. І, у свою чергу, намагається шукати сильніший "політичний дах", - відзначив експерт, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Добкін ставить на сильнішого гравця - Балогу, чим на Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі