четвер, 13 грудня 2007 15:30

"До нової партії Тимошенко увійдуть "нашоукраїнці"

Директор Центру соціологічних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв вважає, що Юлія Тимошенко може створити нову політичну силу і поглинути частину представників "Нашої України - Народної самооборони".

"Я виключаю варіант, що БЮТ піде на розкол коаліції. Сьогодні внутрішня перевага на стороні БЮТ. "Нашоукраїнці" орієнтується більше на Юлію Тимошенко, ніж на Ющенка. І я думаю, що за обставин нової невдачі Тимошенко буде боротися за статус єдиного лідера коаліції. Але БЮТ буде боротися і за право висувати нову кандидатуру прем"єра. Ні президентові, ні НУНС це право не буде передане", - сказав Єрмолаєв.

Єрмолаєв допускає створення нової партії на чолі з Тимошенко, у котру увійдуть і представники НУНС.

"Рано чи пізно Тимошенко зможе провести об"єднавчий з"їзд нової партії. І я не виключаю, що на цьому з"їзді ми побачимо чимало знайомих облич із "Нашої України". Це буде дуже цікавий політичний поворот", - відзначив він.

На його думку, є багато політиків, що можуть стати "технічним" прем"єром від БЮТ - Віктор Пинзеник або Іван Кириленко, повідомляє Ліга.


Зараз ви читаєте новину «"До нової партії Тимошенко увійдуть "нашоукраїнці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі