середа, 14 травня 2008 11:07

"Для Ющенка є небезпечним загострення протистояння з Тимошенко"

Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають небезпечним для Президента Віктора Ющенко загострення протистояння із прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"Тимошенко - яскравий антикризовий політик, здатний вести ефективну дискусію в екстремальних політичних умовах, тоді як Ющенко завжди тяжів до пошуку компромісу. От чому нинішнє загострення відносин найбільш відчутно вдарить по іміджу й рейтингу Ющенка", - уважає директор агентства Віталій Бала.

На його думку, команда Президента не готова зараз до активних дій, оскільки не має в розпорядженні потужної політичної сили, на відміну від Блоку Юлії Тимошенко.

"Саме тому виходити на конфлікт, результатом якого будуть неминучі тотальні вибори, Ющенко дозволити собі не може", - зазначив експерт.

На думку Бали, у нинішній тактиці загостреного інформаційного протистояння Секретаріат Президента програє, як у динаміці, так й у загальній тональності заяв.

З початку 2008 року загострилося протистояння Ющенка й Тимошенко через владні амбіції.

Кожна зі сторін розробила свій варіант змін до Конституції, що підсилює власні повноваження й послабляє опонентів.

Тим часом пропрезидентський блок партій "Наша Україна - Народна Самооборона" і БЮТ дотепер формально перебувають у рамках однієї правлячої коаліції.

Разом з тим, Тимошенко вже попередила Ющенка про можливість розриву партнерства, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Для Ющенка є небезпечним загострення протистояння з Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі