середа, 30 січня 2008 09:15

"Для Тимошенко війна - це складова її єства"

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Вадим Колесниченко вважає, що питання про приватизацію не входить в компетенцію РСНБО, коло повноважень якого визначене Конституцією.

Нардеп відзначив, що Ющенко в черговий раз намагається продовжити війну з Тимошенко і узурпувати владу.

"Я думаю, що участь РНБО в питаннях приватизації безперспективне. Відкрита і прозора приватизація в Україні при Тимошенко і Ющенку - це фраза, яку потрібно забути взагалі. Ющенко намагається не дати Тимошенко через приватизацію вирішити проблему своїх фінансово-олігархічних кланів, і намагається вирішити це питання на користь своєї "сім"ї", тобто тих, хто підтримує самого Ющенка", - сказав депутат.

Нардеп підкреслив, що реприватизація - це підтвердження фашистської ідеології Тимошенко, якою потрібно за всяку ціну забезпечити собі підтримку з боку виборців на президентських виборах.

"Реально чого-небудь Тимошенко заробити не може. Вона може тільки відняти і поділити. Для Тимошенко війна - це складова її єства. Іншого варіанту розвитку економіки вона не уявляє тому, що у неї немає плану розвитку України", - підсумував Колесниченко, пише FORUM.

Зараз ви читаєте новину «"Для Тимошенко війна - це складова її єства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі