середа, 11 квітня 2007 09:34

"Дело": Пинзеник та Вінський - у першій п"ятірці виборчого списку БЮТ

Блок Юлії Тимошенко уже визначився з основною частиною списку кандидатів у депутати від БЮТ на парламентські вибори, пише "Дело" з посиланням на джерело, близьке до БЮТ.

У список БЮТ увійдуть представники трьох партій: "Батьківщіни", партії "Реформи і порядок" та Української соціал-демократичної партії.

За даними видання, головні зміни відбудуться в першій п"ятірці списку. Крім самої Юлії Тимошенко, Олександра Турчинова і Миколи Томенко, у п"ятірці - лідер ПРП Віктор Пинзеник, а також колишній соціаліст Йосип Винский.

"Пинзеник розраховує, що в першу десятку ввійде також його заступник Володимир Бондаренко, однак остаточне рішення з цього приводу не прийняте", зазначило джерело.

Сам Бондаренко вважає цілком логічним, щоб у десятці були представлені по 2 представника від союзних "Батьківщині" фракцій.

На думку члена БЮТ Сергія Терьохіна, кількість українських соціал-демократів у списку БЮТ не зміниться. "Усі члени УСДП, які не перейшли на сторону коаліції, будуть представлені в прохідній частині списку. Однак на більше партії розраховувати не варто", - відзначив він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Дело": Пинзеник та Вінський - у першій п"ятірці виборчого списку БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі