пʼятниця, 20 червня 2008 09:31

"Черномирдін - такий собі російський "дядько", який може випити чарку і бути дуже добрим до України"

"Щоб посилити позицію Росії в Україні, потрібен інший посол. Черномирдін - це такий собі російський "дядько", який може випити чарку і бути дуже добрим до України. Шовіністичні настрої Лужкова загальновідомі. Його перебування в Україні, на думку росіян, може мобілізувати антиукраїнські сили, - говорить в інтерв"ю "Forum"у" "нунсівець" Ярослав Кендзьор.

- Я думаю, право України - погодиться на такого посла чи ні. Адже наша країна може не дати угоду на такого посла як Лужков, який є персоною нон-грата. Якщо мова йде про нього, українським властям церемонитися не потрібно. З боку України було б великою помилкою дати згоду на призначення такого посла".

В той же час, на думку пана Кендзьора, "візовий режим швидше введе Росія, ніж Україна".

"Країни НАТО, з якими у нас є кордони, та ж Польща, Угорщина, їздять до України без віз. Поки що Україні далеко до НАТО і Європейського Союзу, але подивіться, які "драконівські" умови встановила РФ для українців в Москві, - підкреслив український політик. - Так що не потрібно на когось кивати, коли у самого фізіономія не в порядку. Росії потрібно подивитися в своє власне політичне дзеркало".

Зараз ви читаєте новину «"Черномирдін - такий собі російський "дядько", який може випити чарку і бути дуже добрим до України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі