пʼятниця, 25 січня 2008 10:11

"Частина коаліції боїться опозицію"

Правляча коаліція може не виконати своїх передвиборних обіцянок через старанність частини депутатів і міністрів перед опозицією і соціальний популізм.

Про це застерігають депутати від блоку "Наша Україна-Народна самооборона" Юрій Костенко і Олесь Доній.

Відсутність єдності між Президентом, прем"єром і спікером парламенту, ігнорування частиною коаліційних діячів передвиборних обіцянок на користь соціальних питань і відхід від рішучих дій заради задоволення витребеньок опозиції - такі, за словами Юрія Костенко, причини неприйняття 12 внесених Президентом законопроектів, серед яких закон про відміну депутатських пільг.

Костенко також відзначив, що частина коаліції через страх перед опозицією нескінченно затягуватиме вирішення проблем НАТО, УПА і ліквідації символів тоталітаризму.

Зі свого боку, Доній повідомив, що за участю коаліційних депутатів в парламентських комітетах блокується просування ухвал щодо перевиборів мерів Києва і Харкова, а також про недовіру генпрокуророві Олександру Медведьку. На думку Донія, за відставку генпрокурора висловилося 189 депутатів. Але зараз частіше звучать пропозиції залишити все як є, пише Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «"Частина коаліції боїться опозицію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі