пʼятниця, 17 грудня 2010 17:26

"Бютівець": Те, що відбулося - це початок кінця цієї влади

"Бютівець": Те, що відбулося - це початок кінця цієї влади

Влада, яка останнім аргументом в діалозі використовує мордобій - приречена. Про це сказав "бютівець" Сергій Сас в коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Те, що відбулося в Раді - це було побиття, а не бійка, бо збоку "регіоналів" ніхто не постраждав. Яка бійка, коли постраждав професор Гнаткевич, коли голову розбили генералу Петруку, розбили голову Волинцю, тримали в кількох і били по голові аграрія Кравчука?, - зазначив він.

За словами "бютівця", "регіонали" діяли за спланованою схемою.

"Для початку вони зібралися на третьому поверсі парламенту, де обговорили сценарій штурму сесійної зали. Це бандити, які діяли за спланованою схемою, яка була погоджена зарання, - підкреслив він. "Але вони розуміли, що будуть без покарання. Видно, що це все проходило не без погодження президента, уряду, бо там були міністр навколишнього середовища Злочевський, Саламатін із "Укрспецекспорту". Але те, що відбулося - це початок кінця. І це лише прискорить крах цієї влади", - додав він.

Нагадаємо, вчора ввечері, 16 грудня, у президії Верховної ради відбулося масштабна бійка між депутатами від Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина. Зокрема, з боку Партії регіонів у бійці взяли участь Олександр Волков, Олег Царьов, Владислав Забарський і Ельбрус Тедеєв.

У результаті масової бійки ряд бютівців отримали травми: Михайло Волинець отримав травму черепа, а Володимиру Бондаренку пошкодили руку. До лікарні Феофанії доставлені п'ятеро депутатів: Володимир Бондаренко, Михайло Волинець, Юрій Гнаткевич, Євген Суслов і Василь Кравчук.

Потерпілі депутати від фракції БЮТ звернулися до Генпрокуратури щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у нанесенні їм фізичних ушкоджень.

Претензії висунуті до семи депутатів з Партії регіонів – Петра Цюрка, сумісника Дмитра Саламатіна, Вадима Столара, Олега Царьова, Анатолія Горбатюка, Олександра Пеклушенка та Олександра Волкова.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": Те, що відбулося - це початок кінця цієї влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі