середа, 25 серпня 2010 13:06

"Бютівець" не вірить у перенесення виборів Ради

"Бютівець" не вірить у перенесення виборів Ради

"Бютівець" Володимир Бондаренко сумнівається у тому, що владі вдасться відтермінувати парламентські вибори.

"Світ буде негативно реагувати на перенесення виборів Ради на 2015 рік, - сказав нардеп у коментарі Gazeta.ua. - Це є узурпація влади".

За словами Бондаренка, єдиним суб"єктом влади є народ.

"А народ не давав ніяких добавок нікому: ні два, ні три роки. Ніхто парламентарів на такий період (до 2015 року) не обирав. Тому терміни виборчої кампанії повинні бути конституційними - 2012 рік", - зазначив "бютівець".

"Зараз можна зробити все: розстріляти частину людей, інших посадити у в"язницю... Але мені здається, що ми живемо у світі, який не піде таким шляхом", - додав Бондаренко.

У свою чергу "регіонал" Генадій Самофалов назвав несерйозними заяви Тимошенко про перенесення владою парламентських виборів на 2015 рік.

"Коли це буде офіційно заявлено президентом або його представником, тоді можна буде про щось говорити. А зараз це все необ"єктивна інформація, піар-компанія: аби якось збурити народ. Це все несерйозно", - сказав "регіонал" Gazeta.ua

Нагадаємо, що учора Тимошенко заявила, що Янукович хоче збільшити президентський термін до 7 років і відмовитися від парламентських виборів у 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" не вірить у перенесення виборів Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі