четвер, 04 листопада 2010 13:00

"БЮТівець" пояснив, чому проголосував за кума Януковича

"БЮТівець" пояснив, чому проголосував за кума Януковича

Народний депутат із БЮТ Сергій Міщенко вважає, що з тим рівнем професіоналізму, який є у призначеного генпрокурора Віктора Пшонки він доведе усі резонансні справи до кінця.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у Раді.

За словами депутата, він хоче вірити в те, що в діях нового генпрокурора не буде політики.

Міщенко розповів, що на фракції БЮТ ухвалив рішення не підтримувати призначення Пшонки.

"Але я попросив і фракція дала мені дозвіл проголосувати за. Я хотів, щоб фракція дала мені можливість відчути себе не депутатом, а прокурором (Сергій Міщенко був прокурором Бориспільського району-ред.). Але я залишаюся в опозиції. Якщо генпрокуратура та генпрокурор будуть діяти за політичними мотивами, я буду їх критикувати, як критикував і Медведька", - запевнив депутат

Він наголосив, що працівники прокуратури очікували на призначення Пшонки і не хотіли бачити на цій посаді, політика, есбушника..

Депутат вважає нісенітницею інформацією про те, що Пшонку поставили генпрокурором, щоб ув'язнити Тимошенко.

"Владі сьогодні потрібно, щоб Юлія Володимирівна зникла з екранів і якомога пізніше прийшла до парламенту, бо вона це харизм. Вона здатна відстоювати інтереси людей. Уявіть, який буде резонанс, якщо по ній будуть репресивні дії. Ми всі станемо на її захист",- пообіцяв політик.

Нагадаємо, що 4 листопада парламент підтримав подання президента Віктора Януковича про призначення Віктора Пшонки генеральним прокурором України. В цей же день глава держави підписав відповідний указ.

Вважається, що Віктор Пшонка є кумом Віктора Януковича.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"БЮТівець" пояснив, чому проголосував за кума Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі