вівторок, 27 травня 2008 15:23

"БЮТ і НУ-НС тепер політичні банкроти"

Партія "Єдиний центр" упевнена, що за результати виборів в столиці, які практично не змінили ситуацію в Київраді, БЮТ повинен нести повну відповідальність. Мова про це йде в заяві "Єдиного центру", поширеної у вівторок.

"Анонсоване Блоком Тимошенко "очищення" Києва привело до того, що ініціатори виборів отримали в столиці гучну поразку, а той, від кого БЮТ намагався "очистити" місто, отримав ще більший мандат довіри виборців", - мовиться в заяві партії.

Крім того, в "Єдиному центрі" назвали "традиційним аргументом БЮТ" виправдання в програші партнерів по коаліції і Секретаріат президента.

Окрім цього, в заяві пояснили своє бачення низьких результатів блоку "Наша Україна - Народна самооборона" за попередніми підсумками виборів в столиці.

"Провал виборчого блоку НУ-НС в Києві - це результат прагнення Юрія Луценка через кон"юнктурні міркування прикритися брендом "Наша Україна". Принципові рішення він ухвалював без узгодження з партнерами по блоку", - переконані в "Єдиному центрі".

На думку партії, вибори в Києві остаточно довели "політичне банкрутство" "Народної самооборони", а також "співініциаторів цієї авантюри" - БЮТ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТ і НУ-НС тепер політичні банкроти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі