вівторок, 26 лютого 2008 12:04

"БЮТ і НУНС об"єднаються в мегаблок в разі дострокових виборів Ради"

Експерти Агентства моделювання ситуацій прогнозують, що в разі дострокових виборів Верховної Ради Блок Юлії Тимошенко й блок "Наша Україна - Народна Самооборона" об"єднаються в один мегаблок.Про це сказано в повідомленні АМС.

"Цілком імовірною може бути ситуація, коли буде створено мегаблок на основі БЮТ і НУНС", - вважає директор агентства Віталій Бала.

На його думку, зараз імовірність проведення дострокових парламентських виборів низька, але якщо вони все-таки відбудуться, то найбільше посилить свої позиції БЮТ.

Відповідно, Бала вважає, що в разі створення подібного блоку НУНС буде орієнтуватися вже не на Президента Віктора Ющенка, а на прем"єр-міністра Тимошенко.

"Та частина "нашоукраїнців", що перебуває в конфронтації з нинішнім главою президентського Секретаріату, у новому об"єднанні буде орієнтуватися не на Ющенка, а на Тимошенко", - резюмував експерт.

З 18 січня опозиція блокує засідання Верховної Ради.

Відповідно до Конституції, Президент має право розпустити парламент, якщо той не зміг приступити до роботи протягом 30 днів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТ і НУНС об"єднаються в мегаблок в разі дострокових виборів Ради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі