вівторок, 19 лютого 2008 10:49

"Балога не має наміру боротися з Тимошенко"

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз прогнозує створення главою Секретаріату Президента Віктором Балогою нової партії з метою прийняття нової конституції.

Про це сказано в прес-службі СПУ.

"Тому нова партія Балоги створюється саме з метою забезпечити прийняття нової версії Основного закону, а не для боротьби з Юлією Тимошенко", - сказав Мороз.

Він вважає, що Президент Віктор Ющенко має намір використовувати цю партію, до складу якої, на його думку, будуть включені всі керівники обласних адміністрацій, з метою боротьби за другий президентський термін.

"Балога зрозумів, що НУНС - це вже "мертва" структура, яка не здатна виконати поставлені стратегічні завдання. А саме, прийняти нову Конституцію, яка зможе забезпечити ще одну президентську перемогу Ющенко", - заявив Мороз.

Балога вирішив вийти з партії "Народний Союз Наша Україна".

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко пояснює вихід глави Секретаріату Президента Віктора Балоги з партії НСНУ наміром створити нову пропрезидентську партію.

Депутат Ради Владислав Каськів (НСНУ) уважає причиною виходу Балоги з партії НСНУ відсутність прогресу в створенні єдиної партії на базі НУНС.

Зараз ви читаєте новину «"Балога не має наміру боротися з Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі