вівторок, 30 січня 2007 15:38

"Янукович! Запрошуємо на полювання". Плакат протестувальників у Львові

Приблизно 200 людей пікетують будівлю Львівської облдержадміністрації і обласної ради на знак протесту проти візиту прем"єр-міністра України Віктора Януковича.

Серед них майже 100 осіб - представники Народного Руху України, вимагають від керівника уряду відставки віце-прем"єра з гуманітарних питань Дмитра Табачника. Вони стоять біля входу в обласну держадміністрацію.

Безпосередньо біля входу в сесійний зал Львівської облради перебуває близько 100 представників всеукраїнського об"єднання "Свобода" і БЮТ з партійними прапорами. Вони встановили імпровізований намет з партійною символікою і слогани: "Янукович! Запрошуємо на полювання", "Янукович, проживи на мою пенсію", "Янукович, Путін послав до Львова?".

Будівлю обласної держадміністрації і обласної ради охороняють близько 80 правоохоронців. На даний час ніяких інцидентів не зафіксовано, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович! Запрошуємо на полювання". Плакат протестувальників у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі