понеділок, 03 березня 2008 14:33

"Янукович не суперник ні Ющенку, ні Тимошенко"

Політолог Вадим Карасьов вважає, що політичний хаос в Україні може закінчитися після президентських виборів.

Він також відзначив, що основна боротьба на президентських виборах вестиметься між Юлією Тимошенко і Віктором Ющенком. Експерт вважає, що на сьогодні поки у Віктора Януковича немає шансів бути гідним гравцем в цій боротьбі.

Крім того, Карасьов упевнений, що Янукович вже зрозумів, що він - "на других позиціях". Нинішній же Президент і Прем"єр-міністр "ще не вирішили, хто перший, а хто другий", - відзначає експерт.

Карасьов при цьому підкреслив, що коли у Президента була підтримка своєї політичної сили і був свій Прем"єр, то Конституція виконувалася і не вимагала удосконалення. "Але коли прийшла інша політична сила ще і з президентськими амбіціями - Конституція не працює", - відзначив політолог.

Нагадаємо, на підставі даних соціологічного дослідження "Громадська думка на тлі чергової політичної кризи", яке проводилося з 6 по 13 лютого 2008 року, зростання популярності Юлії Тимошенко можна охарактеризувати як "перший прорив Тимошенко, поки що рейтинговий".

Рейтинг БЮТ за місяць виріс на 3%, а президентський рейтинг самої Тимошенко - на 5%. В той же час, серед керівників центральних органів влади найкритичніше українці оцінюють роботу Президента Віктора Ющенка. На сьогодні до діяльності Ющенка "позитивно" або "швидше позитивно" відносяться 35,4% опитаних, а "негативно" або "швидше негативно" - 59,6%, пише ЛiгаБiзнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович не суперник ні Ющенку, ні Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі