середа, 05 березня 2008 10:34

"Якщо Україна протримається, це дасть результат на багато років вперед" - Тимошенко про газ

"Якщо Україна протримається, це дасть результат на багато років вперед" - Тимошенко про газ

На Україну продовжується здійснювати тиск для збереження корупційних схем з постачання газу в Україну. Про це прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила на відкритті урядового засідання.

Вона повідомила, уряд має намір прийняти постанову, на підставі якої НАК "Нафтогаз України" буде розраховуватися за спожитий імпортний газ за відсутності будь-яких офіційних контрактів, що дозволяють сьогодні купувати цей газ.

Тимошенко наголосила, що "незважаючи на істерію навколо цього питання, ми маємо всі ресурси і резерви для безперебійного газопостачання в Україні". Також Тимошенко запевнила, що Україна співпрацює у питанні поставок газу з Європейською комісією, а також запевнила європейських партнерів,що ці поставки будуть безперебійними незважаючи на труднощі, які має Україна в зв"язку з скороченням поставок газу.

За її словами, "сьогодні зранку деякі країни світу почали виступати проти газового шантажу України Росією". На думку прем"єра, це є досить позитивним сигналом, "це означає, що ми не одні у цьому світі, хто хоче боротись з цією проблемою".

"Якщо Україна протримається чітко у даній ситуації, то дасть результат, який буде позитивним на багато років вперед", - сказала прем"єр.

За матеріалом: РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Україна протримається, це дасть результат на багато років вперед" - Тимошенко про газ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі