четвер, 04 вересня 2008 08:10

"Ахметов домовляється з Ющенком про повернення Януковича" - Грач

Лідер комуністів Криму, народний депутат України (фракція КПУ) Леонід Грач не виключає, що бізнесмен Рінат Ахметов і Президент України Віктор Ющенко домовляться про те, щоб повернути лідера Партії регіонів Віктора Януковича на пост прем`єр-міністра.

Про це говориться в коментарі Грача у зв`язку з останніми політичними подіями в Україні.

Грач сумнівається, що "олігархічні кола як з боку Партії регіонів, так і з боку БЮТ, домовляться щодо того, кому бути прем`єр-міністром". "Це нерозв`язне для них питання", - відзначив парламентарій.

На його думку, "Янукович і Ахметов домовляться з Ющенком про те, щоб знову повернути Януковича на пост прем`єр-міністра".

Тимошенко використала Януковича

Він відзначив, що події перших вересневих днів у Верховній Раді України свідчать, в першу чергу, про те, що "Партія регіонів свої проросійські "відчуття" використовуватиме тільки кон`юнктурно".

Грач також висловив думку, що нинішній прем`єр Юлія Тимошенко "достатньо уміло" використовувала Януковича в своїх цілях і добилася "оголошення відкритої війни з Ющенком за президентське крісло". За словами депутата, почалася "велика війна, яка може закінчитися політичною і економічною катастрофою".

Він також назвав маловірогідним сценарій оголошення імпічменту Президентові. "Не варто забувати, що у Президента є право вето, Конституційний Суд як інструмент, який працюватиме на нього, ну і, звичайно ж, час", - сказав Грач, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Ахметов домовляється з Ющенком про повернення Януковича" - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі