субота, 26 січня 2008 19:08

"Я новим "дахом" для цієї ганьби й абсурду не буду" - Тимошенко

"Я новим "дахом" для цієї ганьби й абсурду не буду" - Тимошенко
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко упевнена, що відмова від посередників не призведе до підвищення ціни на російський газ.

Так, кажучи про компанію "RosUkrEnergo" Ю.Тимошенко висловила впевненість, що з Росією буде знайдено взаєморозуміння "з цього питання".

"Ми перейдемо на прямі постачання, без мегакорумпованих посередників. RosUkrEnergo і продажні українські чиновники практично знищили державну компанію НАК "Нафтогаз", підготували її до тіньової приватизації через штучне банкрутство, але наша команда всі ці "будиночки" поламає", - сказала вона.

За словами Ю.Тимошенко, RosUkrEnergo так довго існує, "бо завжди працювала під "дахом" української влади".

"Я новим "дахом" для цієї ганьби й абсурду не буду", - наголосила прем"єр, додавши, що її позиція в цьому питанні завжди була публічною, і російська сторона її знає.

На запитання, чи не стане через це газ дорожче, Ю.Тимошенко відповіла: "Ні, не стане". "Я Вам повинна сказати, що якби не було цих "милих помічників", то ми до 2010 року мали б газ за нормальною ціною", - додала вона, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Я новим "дахом" для цієї ганьби й абсурду не буду" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі