вівторок, 25 грудня 2007 13:45

"2008-ий стане роком парламентської і урядової кризи"

"2008-ий стане роком парламентської і урядової кризи"
Директор Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв прогнозує, що 2008 рік стане початком підготовки до дострокових парламентських виборів.

"Висока вірогідність того, що 2008 рік стане не тільки роком нової широкої політичної кризи, кризи парламентської і урядової. Є висока вірогідність, що кінець року стане початком підготовки до чергової виборчої кампанії, до дострокових парламентських виборів", - сказав Єрмолаєв.

Політолог не виключив, що можлива "популяризація ідеї зближення термінів парламентських і президентських виборів". На думку Єрмолаєва, наступного року збільшуватиметься позитивний фон для лівих сил, оскільки уряд "страждає популізмом".

У свою чергу присутній на прес-конференції директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимира Фесенко відзначив, що 2008-ий стане роком нових кроків в конституційному процесі.

"Рік буде цікавим, рік буде резонансним", - сказав він.

Кажучи про відносини між президентом України Віктором Ющенком і прем"єр-міністром Юлією Тимошенко, політолог відзначив, що ці відносини не будуть простими. За його словами, якщо Тимошенко і Ющенко не зможуть домовитися, хто з них піде на президентські вибори, можлива відставка коаліційного уряду, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"2008-ий стане роком парламентської і урядової кризи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі