четвер, 10 січня 2008 13:48

"10 кроків" Ющенка внесені в програму уряду

"10 кроків" Ющенка внесені в програму уряду
Програма діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не політиків" ґрунтується на положеннях програми Президента України Віктора Ющенко "10 кроків назустріч людям" та виборчих програм суб"єктів парламентської коаліції.

Про це йдеться у доопрацьованому проекті Програми діяльності Кабінету міністрів, оприлюдненому сьогодні на Урядовому порталі.

Програма, зокрема, побудована на принципах утвердження об"єднуючої національної ідеї, патріотизму, чесності та відкритості політичних процесів, професіоналізму та ефективності у прийнятті рішень.

Програма містить конкретні шляхи та механізми реалізації соціально-економічних і політичних реформ, культурних і міжнародних ініціатив держави та є планом дій парламентської більшості і коаліційного Уряду на період повноважень Верховної Ради України VI-го скликання.

Вчора на засіданні уряд прийняв Програму діяльності Кабінету міністрів за основу. Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила протягом доби її доопрацювати та направити зранку до Секретаріату Президента, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"10 кроків" Ющенка внесені в програму уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі