вівторок, 26 травня 2020 15:44

Пєсков пообіцяв продовження агресивної риторики проти України на росТБ

Пєсков пообіцяв продовження агресивної риторики проти України на росТБ
Агресивна риторика на росТБ проти України триватиме. Фото: reuters.com

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що агресивна риторика російського державного телебачення є "суспільною реакцією" на загострення ситуації на Донбасі й вона триватиме.

Так він відповів на питання журналіста УНІАН, чи поділяють у Кремлі масові висловлювання на російських державних телеканалах про Україну як "нацистську державу" і главу української держави як "нациста".

Як наголосив Пєсков, на телебаченні, крім офіційної позиції, висловлюється багато "неофіційних позицій і особистих міркувань аналітиків, фахівців і свідків тих чи інших подій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є 12 сценаріїв розвитку подій на Донбасі - Резніков

На питання, чи поділяє Кремль такі агресивні висловлювання, прессекретар Путіна сказав: "...жорстка, різка суспільна реакція на обстріли мирного населення - вона зрозуміла, вона неминуча і вона триватиме".

Прокуратура Нідерландів може долучити інтерв'ю терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) до справи про збиття рейсу MH17 над Донбасом улітку 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Пєсков пообіцяв продовження агресивної риторики проти України на росТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі