понеділок, 07 березня 2011 11:20

П'яний голова сільради збив пішохода насмерть й зник з місця ДТП

П'яний голова сільради збив пішохода насмерть й зник з місця ДТП

Голова однієї із сільських рад Великобагачанського району Полтавської області за кермом службового автомобіля ВАЗ 2107, який належить сільраді, в стані алкогольного сп'яніння збив пішохода і зник з місця події.

Про це повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області.

Увечері 5 березня о 20.20 в чергову частину Великобагачанського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря районної лікарні про те, що в приймальному відділенні помер 37-річний чоловік, який став жертвою ДТП.

Слідчо-оперативна група міліції, яка виїхала на місце події. Встановила, що загиблий є жителем села Устивиця Великобагачанського району й був збитий невідомим транспортним засобом на 1-му кілометрі автодороги Велика Багачка - Гоголеве - Великі Сорочинці, звідки і був доставлений до медичного закладу в непритомному стані з численними тілесними ушкодженнями.

Вже 6 березня завдяки оперативно-розшуковим заходам винуватця дорожньо-транспортної пригоди розшукали і затримали. Ним виявився 45-річний голова однієї з сільрад Великобагачанського району, який, до того ж, скоїв ДТП у стані алкогольного сп'яніння.

Міліціонери вилучили автомобіль зі слідами ДТП. Щодо затриманого вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу), санкція за якою передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «П'яний голова сільради збив пішохода насмерть й зник з місця ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі