середа, 20 грудня 2006 16:16

Путіну в Україні підготували цинкову труну

У п"ятницю, 22 грудня, о 13.00 молодіжна організація "Молодь - надія України" запланувала провести акцію біля Посольства Російської Федерації. Пікетники вимагатимуть від президента Росії Володимира Путіна скасувати угоду про ЕЄП, вивести з території України російську військову базу у Севастополі, припинити цинічну практику втручання РФ у внутрішні справи України.

За словами організаторів, згідно зі статтею 17 Конституції України "На території України не допускається розташування іноземних військових баз".

Під час акції Путіну буде презентована символічна "цинкова труна для останнього російського окупанта".

Її, як повідомляє голова молодіжної організації "Молодь - надія України" Вадим Гладчук, зроблять з двох цинкових тазів, склавши їх до купи. Напис "останньому російському окупанту" буде зроблено червоною фарбою з балончику.

Молодь до російського посольства прийде з плакатами: "Вимагаємо розірвати угоду про ЕЄП", "Путин! Чемодан, вокзал, Росія!", "На території України не допускається розташування іноземних військових баз" - стаття 17 Конституції України", "Ні втручанню РФ у внутрішні справи України", "Москаль! На Україну зуби не скаль!" тощо.

Орієнтовна кількість учасників мітингів до 100 чоловік. Планується встановлення наметів.

Рік тому ця радикальна організація провела біля російського посольства акцію, звинувачуючи Москву у втручанні в внутрішні справи України та вербуванні українських політиків. Тоді пікетники розтоптали державний прапор РФ.

Нагадаємо, що в п"ятницю до України приїжджає президент Росії Путін.

Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину «Путіну в Україні підготували цинкову труну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі