понеділок, 14 квітня 2014 23:00

Путіна зупинять рішучі дії та реальний спротив - "свободівець"

Путіна зупинять рішучі дії та реальний спротив - "свободівець"
Андрій Іллєнко Фото: molbuk.ua

Україна матиме ще більше жертв, якщо не звільнить свою територію від "загарбників". Про це у ефірі телеканалу ТВі сказав "свободівець" Андрій Іллєнко.

"Сьогодні треба взяти на себе відповідальність, преш за все, тим людям, які сьогодні керують силовими структурами. Має бути політична відповідальність за те, що треба дійсно почати реальні дії по звільненню наших територій. Зрозуміло, що не обійдеться без жертв. Але тут вибір лише між тим: ми будемо мати набагато більше жертв, якщо терористи будуть й далі вчиняти свої злочини, або ми все-таки звільнемо нашу Україну і не допустимо розколу і знищення нашої державності", - сказав він.

Політик вважає, що путіна цікавить не тільки схід, але й вся Україна.

"Історичні приклади говорять, що політика вмиротворення агресора - вона ніколи не буває ефективною... І робити вигляд, що війни немає, що якось воно минеться, що це поганий сон, який пройде. Він не пройде. Дуже добре про Путіна сказав Туск, прем'єр-міністр Польщі: "Путін зупиниться там, де українці його зупинять". Це ж абсолютно імперіалістичний маніяк. Його що цікавить Донецька область? ні. Його цікавить вся Україна, а бажано разом з Україною вся Східна Європа. Тобто це питання буде лежати тільки в такій площині", - наголосив нардеп.

За його словами, рішучі дії з боку України можуть зупинити Путіна.

"Вводити вже повноцінно відкрито війська в східну Україну - це вже крок, на який напевно Путін побоїться йти, якщо відчує, що тут буде реальний спротив. Якщо він це не відчує, то він тоді їх введе під приводом якоїсь провокацї, що утискають якихось російських людей у Донецьку - от треба захищати їх танками. Ми це вже проходили в Криму. Тому зараз треба тільки активні дії", - додав Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «Путіна зупинять рішучі дії та реальний спротив - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі