четвер, 17 квітня 2014 11:10

Путін виштовхує Януковича з Росії - Москаль

Путін виштовхує Януковича з Росії - Москаль
Фото: РИА "Новости"

Народний депутат України Геннадій Москаль вважає, що Донецьк "зачистять" для екс-президента Віктора Януковича.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua

За словами нардепа, влада має зробити все, аби не було підгрунтя для повернення Януковича.

"Треба зачистити Донецьк, Луганськ. Він, що в Черкаси чи у Львів повернеться? Януковичу спочатку готували Слов'янськ. Це - курортне місто. Не таке велике, як Донецьк. У нього  є певні фобії щодо влаcної безпеки. Тепер вони стали ще більшими. Поки Янкувич не буде відчувати, що Донецька область контролюється таким чином, що йому нічого не загрожує, він не повернеться. Якщо він побачить, що сепаратисти, терористи, диверсанти та агенти перемогли, то він з'явиться. Путін його просто виштовхує з Росії, бо він президенту Росії там не потрібен. Каже: "Ти заварив цю кашу в Україні ти і розхльобуй". Януковичу буде легше, бо в такому разі в Україні буде двовладдя", - пояснив парламентар.

Москаль впевнений, що якби влада була готова протистояти сценарію повернення Януковича, то в Луганську та Донецьку вже давно би було спокійно.

Говорячи про заяву в.о генпрокурора Олега Махніцького про те, що колишнього президента заарештують у разі появи в Україні, він зазначив: "Вже була можливість його заарештувати в Україні. Чого цього не зробили? Він же втік".

Зараз ви читаєте новину «Путін виштовхує Януковича з Росії - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі