четвер, 21 червня 2007 19:53

Путін: "Та в Україні немає опозиції. Всі ж при владі"

Президент РФ Володимир Путін виражає надію на врегулювання кризи на Україні.

"Ми, відверто кажучи, з жалем дивимося на те, що відбувається в Україні, оскільки за всіма показниками за останній час ми спостерігали зростання економіки, реальні поліпшення в соціальній сфері. І знову країна (Україна) зіткнулася з політичними проблемами, через які потрібно пройти", - сказав Путін на зустрічі з прем"єр-міністром України Віктором Януковичем.

Як відзначив Путін, не дивлячись на всі перипетії останнім часом за перші чотири місяці спостерігається значне зростання товарообігу, причому випереджаючими темпами росте саме український експорт до Росії.
Це стосується товарів машинобудування, сільгосппродукції і деяких інших галузей.

З свого боку, Янукович також висловив співчуття у зв"язку з складною ситуацією в Україні.

"На жаль, ми проходимо черговий етап політичної кризи в Україні, яка почалася з початку квітня. Головне, що нам вдалося добитися за цей період часу - це те, що всі гілки влади на сьогоднішній день увійшли до правового поля. Проте залишилися ще не вирішені питання, які необхідно вирішити, в основному - опозиції", - сказав Янукович.

Президент РФ відреагував на слова українського прем"єр-міністра про ті питання, які необхідно вирішити опозиції.

"Та у вас немає опозиції. У вас всі при владі. Хто у вас опозиція? Я ніяк не можу розібратися... Там всі при владі у вас", - відзначив Путін, передає Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Путін: "Та в Україні немає опозиції. Всі ж при владі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі