субота, 27 травня 2017 12:44

"Путін програв Четверту світову війну" — російський політолог

"Путін програв Четверту світову війну" — російський політолог
Російський політолог Андрій Піонтковський заявляє, що Путін програв Четверту світову війну, яку сам придумав. Фото — Ігор Чорнобаєв

"Четверту світову війну" придумав президент Росії Володимир Путін. І він її програв. Про це заявив російський політолог Андрій Піонтковський.

"Термін "Четверта світова війна" не я придумав — це термін кремлівських пропагандистів. Ось коли Росія зазнає поразки, тоді і можна буде подумати про її повернення в якийсь клуб. Але не відразу", - цитує його слова "Апостроф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз в Росії ситуація палацового перевороту" - політолог

За його словами, Росія давно вже не приховує, що веде гібридну війну із Заходом.

"Усі спроби Путіна підвищити ставки обертаються проти нього. І агресія проти України, і втручання в сирійський конфлікт. Вони лізуть в Афганістан, Лівію... Але ресурсів немає жодних. Це просто прискорить крах цього режиму, і поразку Путіна в Четвертій світовій війні, яку він сам придумав", - додав політолог.

Раніше Андрій Піонтковський говорив, що найбільшого удару по нинішньому режиму в Росії може завдати явний успіх України в економіці і на шляху до євроінтеграції.

Зараз ви читаєте новину «"Путін програв Четверту світову війну" — російський політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі