неділя, 29 червня 2008 10:50

Путін підтримав Тимошенко стосовно НАТО

Прем"єр РФ Володимир Путін підтримує позицію українського прем"єра Юлії Тимошенко, що вступ України до НАТО можливий тільки після референдуму.

На прес-конференції в Москві Тимошенко запитали, чим вона керувалася, підписуючи лист до НАТО із проханням про приєднання України до плану дій щодо членства в Альянсі.

Тимошенко відповіла, що вступ до НАТО можливий тільки за підсумками референдуму.

"Що стосується вступу в НАТО, то можу твердо сказати, що думка народу України є визначальною, і будь-який шлях у цьому напрямку буде здійснюватися тільки після референдуму", - сказала Тимошенко.

Вона відзначила, що гарантом цього є уряд і вона як лідер своєї політичної сили.

"Я не хочу це коментувати, це єдиний правильний спосіб вирішення питання", - сказав у свою чергу Путін. "Ніякі нові погрози це розширення не вирішує, а тільки збільшує розділові лінії", - додав російський прем"єр.

Він також підкреслив, що у випадку вступу в НАТО, українські підприємства військово-промислового комплексу виявляться неконкурентоспроможними, а Росія перенесе замовлення, які зараз розміщує в Україні, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Путін підтримав Тимошенко стосовно НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі