пʼятниця, 11 квітня 2014 13:24

Путін піде на фізичне усунення Януковича - екс-нардеп

Путін піде на фізичне усунення Януковича - екс-нардеп
Фото: argumentua.com

Росія зробить все, щоб не віддати Україні її екс-президента Віктора Януковича, бо він багато знає. 

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив екс-нардеп Тарас Стецьків.

"Віктор Янукович - маріонетка в руках Росії. Він потрібен їй для озвучування потрібних месиджів на міжнародному рівні", - сказав Стецьків.

Він переконаний, що Янукович знає дуже багато щодо планів і дій Росії по відношенню до України.

"Янукович у разі видачі Україні був би допитаний Генпрокуратурою і розповів би всю закулісну історію про те, як Росія впливала на ситуацію в Україні, на Майдан. Цілком зрозуміло, що таку маріонетку Путні ніколи в житті не віддасть", - зазначив екс-нардеп.

Стецьків не сумнівається, що Путін готовий піти навіть на фізичне усунення Януковича.

"Росії не складає жодних проблем вирішити проблему Януковича у тому числі фізично. Коли вони відчують загрозу, вони не віддадуть такого свідка", - сказав він.

Проте нардеп допускає, що Януковича можливо буде повернути у разі відсторонення з політичної арени президента РФ Володимира Путіна.

"Україна повинна застосовувати всі дипломатичні можливості, міжнародно-судові інституції. Я думаю геополітична ситуація незабаром зміниться і виникне ситуація, коли доля Росії буде вирішуватися на міжнародному рівні основними світовими гравцями. До того ж Путін врешті решт не вічний", - зауважив Стецьків і додав: "Проте до того часу Янукович може й не доживе".

Нагадаємо, що сьогодні генеральний прокурор Росії Юрій Чайка заявив, що не бачить підстав для видачі Україні Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Путін піде на фізичне усунення Януковича - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі