пʼятниця, 04 лютого 2022 13:22

Путін не погодився на зустріч із Зеленським у Стамбулі - Кремль висунув умову

Путін не погодився на зустріч із Зеленським у Стамбулі - Кремль висунув умову
Зеленський один раз зустрічався з Путіним - у 2019-му. Фото: Reuters

Зустріч президента Володимира Зеленського та російського лідера Володимира Путіна у турецькій столиці може відбутися за умови, що "розуміння" сторін.

Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає російський "Интерфакс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американська розвідка розсекретила план Кремля щодо вторгнення в Україну

"Ніхто не відкидає цього (можливості зустрічі Путіна та Зеленського у Туреччині. - Gazeta.ua). Президент (Росії) каже, що він готовий зустрічатися заради справи з ким завгодно, але для цього потрібне розуміння, що буде на виході і що обговорюватиметься. Такого розуміння поки що немає", - підкреслив Пєсков.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган неодноразово пропонував посередництво для перемовин між Україною і Росією. Після свого візиту до Києва, 3 лютого, Ердоган заявив, що президент України Володимир Зеленський погодився зустрітися з президентом країни-агресора РФ Володимиром Путіним у Туреччині.

Зеленський зустрічався з Путіним у грудні 2019 року під час засідання "нормандської четвірки" в Парижі. Відтоді зустрічей з президентом країни-агресора не було.

Зараз ви читаєте новину «Путін не погодився на зустріч із Зеленським у Стамбулі - Кремль висунув умову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі