неділя, 01 серпня 2021 16:20

Путін досі дискутує з Порошенком, бо не бачить в нинішньому керівництві України співрозмовників - Фріз

Путін досі дискутує з Порошенком, бо не бачить в нинішньому керівництві України співрозмовників - Фріз

Путін досі дискутує з п'ятим президентом України, лідером партії "Європейська Солідарність" Петром Порошенком, бо не бачить в нинішньому керівництві України співрозмовників.

"Стаття Порошенка "Стаття Путіна не про історію. Це – політичний маніфест з погрозами сусідам" для Gazeta Wyborcza викликала істерику в Росії. Коментарі кремлівських спікерів лише підтверджують, що Путін не говоритиме із Зеленським, бо не сприймає його серйозно", народна депутатка Ірина Фріз.

Мовчання Зеленського у відповідь на провокації про "один народ" - додаткове підтвердження його не готовності до розмови з окупантом.

"Розповідати про те, як ти хочеш, щоб настав мир, - це зовсім не те саме, що працювати для настання цього миру. І, на жаль, зараз Путін не бачить у Зеленському людину, яку він може сприймати як серйозного гравця", - написала вона.

Зараз ви читаєте новину «Путін досі дискутує з Порошенком, бо не бачить в нинішньому керівництві України співрозмовників - Фріз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі