четвер, 10 квітня 2008 15:28

Пукшину перепало від Тимошенко за підтримку Черновецького

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про те, що судові позови про недопустимість проведення дострокових виборів мера Києва та Київради "підтримуються приватною компанією, якою володіє" заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин.

Про це вона заявила у четвер в "Українському домі", де проходить міжпартійна конференція БЮТ.

"Подивіться, що сьогодні говорять у Верховній Раді, у політикумі – "та ну, можливо, цих дострокових виборів мера і Київради взагалі не буде", - зазначила Тимошенко.

"Тому що є суди, куди позверталися корумповані депутати Київради, які з тіньової сторони підтримуються і Черновецьким, і його компанією", - продовжила лідер БЮТ.

"А саме головне - що захищає ці позови до суду про недопустимість дострокових виборів мера і Київради, підтримує ці позови приватна компанія, якою володіє і керує пан Пукшин", - заявила Тимошенко.

"Це нормальна політична поведінка, це нормально виконані зобов"язання перед Києвом?", - запитала лідер БЮТ.

"Ні. Це не просто подвійні стандарти, це просто вплив на правосуддя, використовуючи достатньо потужний адміністративний ресурс, щоб зберегти корупцію в місті Києві", - заявила Тимошенко.

Лідер БЮТ подякувала усім депутатам, які підтримали рішення про проведення дострокових виборів у Києві і додала:

"Мені дуже шкода, що знайшлося 12 людей у нашій коаліції, які всупереч усім обіцянкам, усупереч прекрасному розумінню, що відбувається у Києві, все ж таки не проголосували за дострокові вибори Київради і мера Києва".

"Для нас назавжди залишиться питанням, чому вони так зробили і саме головне - чому ці люди, які дали команду цим 12 депутатам, чому вони дали такі команди і звідки у них сьогодні аргументи, щоб зберігати при владі це недопустиме угруповання", - додала вона, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Пукшину перепало від Тимошенко за підтримку Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі