середа, 21 березня 2007 10:38

Проводиться обшук у київському офісі "Антикримінального вибору"

Правоохоронні органи проводять обшук у київському офісі "Антикримінального вибору". 

"У цей же час триває обшук в офісі обласного осередку АКВ за адресою бул. Дружби народів, 17а, кв. 22. Працівники міліції відмовилися зачекати на керівництво АКВ, аби в їх присутності провести обшук", - йдеться у повідомленні прес-служби організації.

У "Народній Самообороні" також повідомляють, що у середу зранку близько 7.30 до квартири депутата Київської облради, керівника обласного осередку "Антикримінального вибору" Ярослава Годунка подзвонили у двері із проханням відчинити.

"Чотири чоловіки представились оперативними співробітниками МВС. Вони вимагають від Годунка відкрити двері, на що один із членів "Народної самооборони" відповів, що без адвокатів спілкуватися з ними не буде", - сказано у повідомленні.

Крім того, у вівторок невідомі відкрили приміщення, яке займає Харківська обласною організацією "Антикримінальний вибір". Представники організації просять провести розслідування за цим фактом, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Проводиться обшук у київському офісі "Антикримінального вибору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі