четвер, 27 вересня 2012 11:45

Провладний кандидат тримає під контролем ситуацію на 95 окрузі — експерт

Провладний кандидат тримає під контролем ситуацію на 95 окрузі — експерт
В "ЧЕСНО" вважають, що вибори на 95 окрузы вже "выдбулися". Фото: gorlovka-pravda.dn.ua

Всі окружні та дільничі виборчі комісії на 95 виборчому окрузі під контролем провладного кандидата Петра Мельника.

Про це на прес-конференції розповів координатор руху "ЧЕСНО" по Києву та Київській області Володимир Лесик.

"Щодня поступає інформація, про грубе порушення виборчого законодавства провладним кандидатом та місцевою владою. Достатньо зайти на сайт місцевої адміністрації і почитати інформаційні повідомлення. Через одне, в повідомленнях подається інформація про заходи, в яких приймав участь провладний кандидат", - розповів Лесик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-голова Київської ОДА розповів, як на жеребкування комісій приводять бойовиків

"Стосовно 95 виборчого округу вже неодноразово писали ЗМІ про ті порушення, які чинить кандидат по цьому округу Петро Мельник. Це і адмінресурс, і жеребкування, яке було ним організоване", - додав він.

За його словами, у жодного кандидата на окрузі немає шансу виграти у Мельника. "Петро Володимирович, знаючи свій антирейтинг, розуміє що в нього не має шансів виграти свій рейтинг чесно, тому два місяці Петро Мельник займається виключно тим, аби сфальсифікувати вибори по 95 округу. Після жеребкування всі ДВК і ОВК взяті під контроль Мельника", - додав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз скаржиться на адмінресурс та двійників на окрузі

Координатор руху "ЧЕСНО" по Києву та Київській області вважає, що фактично виборів в цьому році не буде. "Зроблять вигляд, що провели. Зроблено все для фальсифікацій", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Провладний кандидат тримає під контролем ситуацію на 95 окрузі — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі