пʼятниця, 05 жовтня 2007 13:31

Проти соціалістів, які підкуповували виборців на Буковині, порушили кримінальну справу

Прокуратура Глибоцького району Чернівецької області порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права громадян при проведенні позачергових виборів до Верховної Ради.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

Як зазначається у повідомленні, під час проведення додаткової перевірки було встановлено, що службові особи - члени виборчої дільниці N 68 територіального виборчого округу N 209, впродовж 27-28 вересня 2007 року шляхом підкупу перешкодили вільному здійсненню виборчого права громадян України, виборців зазначеної дільниці.

Зокрема, їм було запропоновано отримати грошові кошти в сумі 40 грн за голосування на користь однієї з політичних партій.

На даний час у порушеній кримінальній справі проводяться відповідні слідчі дії.

Раніше СБУ передала до органів прокуратури матеріали, на підставі яких порушено кримінальну справу стосовно представників Соцпатії, які перешкоджали здійсненню виборчого права у ході голосування на дострокових парламентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «Проти соціалістів, які підкуповували виборців на Буковині, порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі