вівторок, 19 січня 2021 14:23

Проти "слуги" Дубінського відкрили кримінальні справи

Проти "слуги" Дубінського відкрили кримінальні справи
Олександр Дубінський є членом партії "Слуга народу", обирався від неї позаторік по округу у Київській області. Фотоколаж: @sokyra.space

Проти народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського відкрили кримінальні провадження. Про це у вівторок повідомив Центр протидії корупції.

В організації заявили, що після її звернень Офіс генерального прокурора розпочав проти Дубінського кримінальні провадження за 2 статтями: ухилення від сплати податків і легалізація, відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом.

Олександр Дубінський на позачергових парламентських виборах у липні 2019 року балотуватися від партії "Слуга народу" по округу в Київській області. Очолює обласний партійний осередок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Зеленський відповідає за Дубінського

Минулого понеділка США запровадили індивідуальні санкції, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «Проти "слуги" Дубінського відкрили кримінальні справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі