четвер, 11 листопада 2010 11:31

Проти найближчого оточення Тимошенко готують кримінальні справи?

Проти найближчого оточення Тимошенко готують кримінальні справи?

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не виключає, що люди з найближчого оточення лідера опозиції перебувають у розробці правоохоронних органів.

Про це він сказав газеті "Комерсант-Україна".

"Я не хочу називати прізвищ, щоб не накаркати, але є вузьке коло - команда, яка займається організаційним, інформаційним і юридичним забезпеченням", - заявив Луценко.

"І я точно знаю, що зараз здійснюється виїмка документів, пов'язаних із цими людьми", - сказав виданню колишній голова МВС.

За словами Луценка, правоохоронці ретельно шукають приводи для порушення кримінальних справ.

Тимошенко, Турчинов, Луценко, і під них видається завдання. Як показує моя справа, десять місяців шукали, поки знайшли якусь більш-менш правдоподібну зачіпку".

В аналогічній ситуації, за словами екс-міністра, опинився Олександр Турчинов.

"Багато документів Кабміну сьогодні є предметом пильного вивчення для правоохоронних органів. Наскільки я розумію, йому може бути пред'явлений цілий букет претензій, у тому числі пов'язаних з моєю справою", - підкреслив Луценко.

Нагадаємо, що проти Юрія Луценка порушено кримінальну справу за статею розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Зазначимо, що 11 листопада на допит до Генпрокуратури викликали екс - першого віце-прем'єра Олександра Турчинова.

Зараз ви читаєте новину «Проти найближчого оточення Тимошенко готують кримінальні справи?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі