вівторок, 16 липня 2019 10:10

Проти кандидатки Мухи застосували "чорні" технології

Проти кандидатки Мухи застосували "чорні" технології
Кандидат у нардепи Вікторія Муха заявила про застосування чорних технологій проти неї. Фото: bigmir)net

Проти кандидата у народні депутати Вікторії Мухи, яка має найбільші шанси перемогти в одномандатному окрузі №218 у Києві, почали застосовувати чорні технології. Мешканців Святошинського і Оболонського районів, які входять до цього округу, масово обдзвонюють із невідомих телефонних номерів. Жіночий голос представляється іменем кандидатки і говорить "абсолютно провокативний текст". Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці повідомила Вікторія Муха.

"Після того, як була оприлюднена соціологія по округу №218, деякі мої опоненти почали вдаватися до істеричних дій. Застосовуючи проти мене чорні технології", - написала вона.

За словами Вікторії Мухи, голос, яким до людей звертаються по телефону, навіть не схожий на її.

"Переконана, що такі дії – справа рук абсолютно випадкових авантюристів. У них на цих виборах з'явився шанс прикриватись брендом пропрезидентської партії. Але своїми діями вони Президента лише підставляють. Раджу опонентам боротися не проти мене, а розповідати виборцям про свої власні досягнення. Наприклад, про співпрацю з одіозним київським забудовником (прізвище легко знайти в інтернеті) і які плани на забудову Києва у них є на майбутнє", - відповіла Вікторія Муха.

Також вона наголосила, що за всю кампанію жодного разу жодним словом не згадала своїх конкурентів.

"Це підтвердить кожен із тисяч мешканців, з якими ми зустрічалися за останній місяць. Говорити треба про себе, а не про інших. Виливати через телефонні дзвінки бруд на конкурентів – це передусім неповага до власних виборців. Хоча, можливо, цього вчать у Росії, де один із моїх конкурентів на окрузі №218 дуже довгий час працював у PR-агенції (і досі має дачу в Підмосков'ї)…", - додала Вікторія Муха.

Кандидатка по округу №218 повідомила, що від сьогодні розслідуванням цієї провокації займуться правоохоронні органи. Вже кілька людей підтвердили, що писатимуть заяви у поліцію. При цьому вона оприлюднила номери телефонів, з яких іде обдзвін.

За словами Мухи, це не перший випадок, коли проти неї застосовують брудні технології. До цього часу в публічну площину вона це не виносила. "Але тепер, очевидно, варто. Почалось усе із того, що опоненти намагалися зареєструвати на окрузі №218 мого "клона" - теж Муху Вікторію. Також часто на мої зустрічі із мешканцями засилають провокаторів, яких легко розпізнають самі люди. Останнім часом в інтернеті і у соцмережах з'являється недостовірна на брехлива інформація про мене. Тепер провокація із телефонними дзвінками", - написала вона.

Таким чином Вікторія Муха закликала мешканців Святошинського та Оболонського районів бути пильними і не піддаватись на провокації.

Зараз ви читаєте новину «Проти кандидатки Мухи застосували "чорні" технології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі