четвер, 23 грудня 2010 09:47

Проти екс-заступника міністра юстиції порушено кримінальну справу

Проти екс-заступника міністра юстиції порушено кримінальну справу

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, справу порушено 22 грудня по ч.3 ст. 365 Кримінального кодексу - перевищення службових повноважень, яке спричинило тяжкі наслідки.

За підозрою у скоєнні цього злочину його затримали в порядку, передбаченому ст.115 Кримінально-процесуального кодексу.

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, 20 грудня Генпрокуратура пред'явила екс-прем'єру Юлії Тимошенко звинувачення в тому, що вона на посаді прем'єр-міністра, "діючи умисно, з особистих інтересів", прийняла рішення "про використання частини коштів, що надійшли від продажу квот на викиди парникових газів і мали цільове призначення, на покриття витрат держбюджету Україні, перш за все зобов'язань з виплати пенсій". З Тимошенко взята підписка про невиїзд.

За інформацією Кабінету міністрів, виконання доручення Тимошенко про конвертацію в національну валюту коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу, призвело до збитків державного бюджету на суму майже 1 млн грн.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Проти екс-заступника міністра юстиції порушено кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі