пʼятниця, 06 березня 2020 12:07

Проти Дубінського -"мама любит скорость" ДБР відкриє кримінальну справу

Проти Дубінського -"мама любит скорость" ДБР відкриє кримінальну справу
П'ятий президент України Петро Порошенко: "Суд зобов'язав ДБР закрити справу і відкрити провадження проти її ініціатора за неправдиве повідомлення про злочин"

Шевченківський суд ухвалив рішення до ДБР розглянути і закрити справу, а також порушити кримінальне провадження проти її ініціатора за неправдиве повідомлення про злочин.

Про це повідомив п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко під стінами ДБР, де відбувається акція проти політичних переслідувань.

"Ми сьогодні за традицією з добрими новинами. Вчора суд прийняв, а щойно ми отримали рішення суду, по якому зобов'язується ДБР розглянути і закрити кримінальну справу, по якій я сьогодні на 10 годину запрошений сюди рішенням про аналіз сплати податків, який був поданий маріонеткою Коломойського, який називається "Мама любит скорость", – зазначив Порошенко.

"І друге рішення, яке зобов'язує ДБР порушити кримінальну справу проти нього за завідомо неправдиве повідомлення про злочин. І сьогодні ми тут з моєю юридичною командою для того, щоб повідомити це. Бо вони бояться і ховаються, вони не приходять на суд. І рішенням суду ми їх зобов'язуємо це зробити. А якщо вони цього не зроблять – будуть нести кримінальну відповідальність. Нас багато, народ з нами і точно їм це доведемо, бо їх нічого не врятує", – наголосив Порошенко.

"Ми збираємося для того, щоб викорінювати зразки реваншу, символом яких є призначений Бабіков чи Бібіков, адвокат Януковича, який вніс дух Януковича в ДБР, руйнує незалежність слідчих і правоохоронних органів", – наголосив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Проти Дубінського -"мама любит скорость" ДБР відкриє кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі