вівторок, 10 грудня 2019 08:39

Протести на Банковій стали козирем для Путіна - Зеленський

Протести на Банковій стали козирем для Путіна - Зеленський
Володимир Зеленський, Ангела Меркель та Еммануель Макрон під час прес-конференції щодо результатів перемовин "нормандської четвірки". Фото - galinfo.com.ua

Акції протесту в Києві на Банковій стали "козирем і аргументом" для президента Росії Володимира Путіна у переговорах 9 грудня в Парижі.

Російська сторона говорила про радикалізацію українського суспільства. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції за підсумками саміту "нормандської четвірки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії назвали місце проведення наступної "нормандської зустрічі"

"Під час перемовин російська сторона приводила в деталях аргументи щодо радикалізації в Україні, наводячи, в тому числі, й нинішні протести. Це був дуже непростий діалог із дуже непростими людьми. І мені здається, ці акції — тільки козир і аргумент, яким сьогодні користувався президент Російської Федерації", — сказав Зеленський.

Додав, що Україна — то демократична країна, в якій проводиться багато акцій. Але шкодує, що відкрили територію біля Офісу президента. Оскільки постійні крики заважають працювати.

9 грудня у Парижі відбувся саміт "нормандської четвірки". У ньому взяли участь Володимир Зеленський, Володимир Путін, Еммануель Макрон та Ангела Меркель. Перед самітом глава української держави провів двосторонні переговори з лідерами Франції та ФРН. Переговори в рамках четвірки були перервані задля зустрічі віч-на-віч Зеленського з Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Протести на Банковій стали козирем для Путіна - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі