четвер, 24 грудня 2020 12:37

Проросійська ОПЗЖ намагалася блокувати прийняття бюджету Маріуполя на 2021 рік

Проросійська ОПЗЖ намагалася блокувати прийняття бюджету Маріуполя на 2021 рік
Представники ОПЗЖ оточили трибуну для виступів, влаштували бійку і почали трощити меблі та техніку. фото: Українські Новини

Незважаючи на спроби представників проросійської фракції ОПЗЖ зірвати роботу II сесії Маріупольської міськради, депутати прийняли проект бюджету на 2021 рік. Як повідомила міська змі, представники ОПЗЖ оточили трибуну для виступів, влаштували бійку і почали трощити меблі та техніку, зокрема, зламали мікрофон.

Міський голова Вадим Бойченко заявив, що сьогоднішній інцидент - ще один доказ того, що ОПЗЖ своїми діями блокує розвиток Маріуполя, який зараз є обласним центром Донецької області.

"Розкажіть, коли ви обіцяли запустити "Азовмаш", і чому він досі не працює. Ось ці питання ви повинні обговорювати і вирішувати, як депутати", - звернувся мер до протестуючих.

Після тривалої технічної перерви, яка була оголошена у зв'язку із заворушеннями в сесійній залі, міський голова Вадим Бойченко відновив роботу сесії і бюджет був проголосований.

За словами міського голови, головний фінансовий документ максимально збалансований по ключових напрямах розвитку. Він розроблений, грунтуючись на законах України і з урахуванням Стратегії розвитку Маріуполя до 2021 року.

"Робимо ще один впевнений крок до продовження розвитку Маріуполя. Протягом п'яти років депутати відкрито обговорюють бюджет. Новий документ пройшов вісім комісій. Кожна деталізовано розглядала свій блок", - підкреслив мер.

Як зазначила т.в.о. директора департаменту фінансів Анастасія Смородська, бюджет складений на основі макропоказників економічного і соціального розвитку. У проекті було враховано прогнозний обсяг доходів міського бюджету в розмірі 4 млрд 678 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Проросійська ОПЗЖ намагалася блокувати прийняття бюджету Маріуполя на 2021 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі