пʼятниця, 01 лютого 2008 15:20

Прокурор Києва допитає Луценка і Черновецького і відтворить бійку

Прокурор Києва Євген Блажівський планує особисто допитати міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та мера Києва Леоніда Черновецького у зв"язку з інцидентом, що склався між ними.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів в п"ятницю.

За його словами, він вже особисто бачився з обома учасниками події. Він зазначив, що "про переломи" заяв від них не поступало.

"Я особисто буду ще їх допитувати, всі обставини будуть з"ясовані, і при необхідності буде проведення відтворення подій", - сказав він.

Разом із тим заступник генпрокурора Віктор Кудрявцев поправив Блажівського, сказавши, що той мав на увазі, що відтворення подій буде проведено не між Луценком і Чернівецьким, "а з використанням статистів".

Водночас Блажівський додав, що Черновецького після інциденту оглядали два судмедексперта, які вже надали свої висновки "і там вони написали, які були синці і ще які болючі були місця".

Також, за його словами, в ході перевірки були допитані члени РНБО, які брали участь в тому засіданні. У їхніх свідченнях, як зазначив Блажівський, різниці практично немає, "різниця лише в тому, хто що бачив".

Крім цього, за словами Блажівського, прокуратура Києва зробила запит до секретаріату щодо отримання відеозапису того засідання РНБО, на даний момент самих записів не отримано, але є стенограма засідання, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор Києва допитає Луценка і Черновецького і відтворить бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі