середа, 11 лютого 2009 15:45

Продан: Виступ Богословської на РНБО складався з лайки і погроз

Продан: Виступ Богословської на РНБО складався з лайки і погроз

Міністр палива та енергетики Юрій Продан збирається звернутися до членів уряду із закликом припинити брати участь в засіданнях РНБО.

Про це він заявив на брифінгу в Кабміні.

Порядна жінка так говорити не може

"Ходити туди – це значить зневажати себе, свою мораль, честь і гідність. А по-друге, це значить бути співучасником підготовки рішень, які не мають ніякого відношення до захисту національних інтересів України", - наголосив міністр.

За словами Продана, вчорашнє засідання РНБО було мало схоже на засідання владного органу, який переймається питаннями і проблемами захисту енергетичної безпеки країни. На його думку, прийняті на РНБО рішення навпаки можуть послабити енергетичну безпеку України та призвести до руйнації системи влади в державі.

Продан зауважив, що 90% вчорашнього засідання було присвячено не питанням енергетичної безпеки, а нищівній критиці досягнутих газових угод між "Нафтогазом" і "Газпромом".

Міністр переконаний, що наслідком цього може стати руйнування цих угод. Продан висловив сподівання, що проблемні пункти будуть вилучені з рішення РНБО.

Крім того, міністр висловив здивування з приводу виступу народного депутата Інни Богословської на вчорашньому засіданні РНБО. За його словами, вона взагалі не мала бути присутня там, тому що не є членом РНБО.

Продан вважає, що Богословська потрапила на засідання тому, що вона вважається близькою до "Росукренерго".

Він наголосив, що був шокований її виступом, тому що він складався з тотальної лайки і погроз. "Порядна жінка так говорити не може", - впевнений Продан, повідомляє Форпост.

Зараз ви читаєте новину «Продан: Виступ Богословської на РНБО складався з лайки і погроз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі