четвер, 27 червня 2013 21:29

Про заборону в'їзду Тягнибоку в США не чув - Яценюк

Про заборону в'їзду Тягнибоку в США не чув - Яценюк
Арсеній Яценюк. Фото: obozrevatel.com

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що не чув у США нічого про заборону в'їзду лідеру фракції "Свобода" Олегу Тягнибоку та депутату-свободівцю Ігорю Мірошниченку.

Про це він сказав на брифінгу в аеропорту "Бориспіль" після робочого візиту до США.

"Було дуже багато зустрічей, і на багатьох зустрічах мене питали про те, які ідеологічні позиції партій опозиції, зокрема і партії "Свобода". Але на жодній із зустрічей це питання не порушувалося", - заявив Яценюк, відповідаючи на запитання про те, чи порушувалося питання про заборону в'їзду до США Тягнибоку та Мірошниченку під час його зустрічей з чиновниками США.

У середу газета "Сегодня" з посиланням на свої джерела повідомила, що влада США заборонила депутатам Тягнибоку та Мірошниченку в'їзд на територію країни через звинувачення в антисемітизмі.

"Центр Візенталя (одна з провідних єврейських організацій США) включив Тягнибока і Мірошниченка до списку головних антисемітів світу, а після приходу Керрі в Держдеп звернувся туди з проханням внести свободовців до списку осіб, чиє перебування в США є небажаним. Центру Візенталя повідомили, що питання вирішено позитивно. Про це сказали Кличку під час його поїздки в Штати в лютому, а учора або сьогодні мали сказати і Арсенію Яценюку", - наводить видання слова джерела.

У ВО "Свобода" такі заяви про заборону в'їзду розцінили як неправдиві.

Зараз ви читаєте новину «Про заборону в'їзду Тягнибоку в США не чув - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі