четвер, 03 травня 2007 13:50

Про своє звільнення Пшеничний дізнався в день народження дружини

- Я сидів вдома 30-го числа, святкував день народження дружини. Мені дзвонять товариші, кажуть включай "5 канал". Я включаю, а там портрет президента і мій. Розказують, що президент підписав указ про звільнення судді Конституційного суду, -розповів екс-суддя КС Валерій Пшеничний.

Він сказав, що після цього навіть нікому не дзвонив, просто випив чергову чарку. Зараз він звернувся до суду і в Генпрокуратуру.

- Підстав ніяких нема. Просто є покарання за політичну позицію, мабуть. Навіть не політичну, а вірніше, правову позицію, - виправляється суддя. - Це війна, політика. Я в політику не граю і не грався. Я став її жертвою.

- В душі є обіда, - скаржиться суддя. - Бо якби був винний, то підняв би лапки, а мене ославили на всю Україну. За порушення присяги... Там взагалі нічого того, що вони хочуть немає. Взагалі вони звернулися до Генпрокуратури, доручили їй щоб вона шукала на мене якусь компру, щоб підставити під указ.


"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Про своє звільнення Пшеничний дізнався в день народження дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі